Bevers

Speltakteken bevers 2010

De Bevers zijn kinderen tussen 4 en 7 jaar oud die elke week een ander avontuur beleven. Van ontdekkingstocht in het bos of in de uiterwaarden tot samen spelen op het grote veld. 

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie, waardoor kinderen zich ontwikkelen. De themaverhalen bij de bevers zijn realistisch, zodat ze gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan de gebeurtenissen die in de groep plaatsvinden. De verhalen zijn niet alleen maar positief, er wordt ook ingespeeld op goed en kwaad en op emoties. Daarbij hebben de verhalen een duidelijk begin en einde.

De Bevers hebben elke zaterdag opkomst tussen 14.00 en 16.00h. De Bevers blijven soms een nachtje slapen en aan het eind van het seizoen sluiten ze het groots af.

Als een Bever (bijna) 7 jaar oud is vliegt de Bever over naar de Welpen. Dit gebeurt meestal aan het begin van het seizoen (september) tijdens het overvliegen.

Mocht je interesse hebben om te komen kijken, mag dit altijd. Bij de Woutergroep willen we dat iedereen met plezier naar Scouting komt, dus mag je sowieso 4 keer komen kijken of het wel leuk genoeg is.

Contributie bedraagt € 96,00 per jaar. Dit is exclusief weekendkampen en zomerkamp.

Voor informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in.

Aankomende activiteiten

 

Spooktocht 5 nov. 2022
Oliebollenactie 30 dec. 2022
Paaseitjes actie voorjaar 2022
Koningsdag 27 april 2022