Speltakteken scouts 2010

De Scouts zijn jongens en meiden die elke week samen uitdagingen aan gaan en elkaar helpen om gezellig samen er op uit te gaan.

Scouts zijn 11 tot 15 jaar oud en spelen niet meer in een thema, zoals bij de bevers of de welpen wel het geval is. Tijdens zomerkampen kan er bijvoorbeeld wel gebruik worden gemaakt van een thema. Er zijn tal van manieren om een gaaf programma te bieden aan deze leeftijdsgroep.

De Scouts hebben elke vrijdagavond opkomst tussen 19.00 en ongeveer 21.00h. Scouts doen ook mee aan de Jotihunt, hebben gameweekend en gaan naar Internationale kampen. Ook kunnen ze zelf kiezen om een filmavond te houden. Aan het eind van het seizoen gaan de Scouts 6 dagen op zomerkamp om het seizoen af te sluiten.

Als een Scout (bijna) 14 jaar oud is vliegt de Scout over naar de Explorers. Dit gebeurt meestal aan het begin van het seizoen (september) tijdens het overvliegen.

Mocht je interesse hebben om te komen kijken, mag dit altijd. Bij de Woutergroep willen we dat iedereen met plezier naar Scouting komt, dus mag je sowieso 4 keer komen kijken of het wel leuk genoeg is.

Contributie bedraagt € 96,00 per jaar. Dit is exclusief weekendkampen en zomerkamp.

Voor informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in.