groepsfoto

Alle volwassenen binnen Scouting "de Woutergroep" Deest hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) waar we veel waarde aan hechten. Al onze activiteiten zijn gericht op onze jeugd. Veiligheid voor de jeugd is dus belangrijk. 

De Stam is de speltak voor alle volwassen leden. Ook al ben je leiding en/of bestuur, lidmaatschap bij de Stam hoort er bij. Hiermee hebben we een leuke vriendengroep die ook een eigen opkomst heeft. De opkomst van de Stam is elke vrijdagavond vanaf 21.00h. Naast de reguliere opkomsten is er jaarlijks een kaderfeest en een Scout-Out. Een weekend georganiseerd door en voor kaderleden.

Stamleden die geen leiding of bestuursfunctie hebben betalen ook gewoon contributie.

De leiding zijn alle leiders en begeleiders die elke week de opkomsten regelen voor onze jeugd. Alle leiding worden begeleid door de praktijkbegeleiders om de vaardigheden van het leiding geven te bevorderen. De leiding kan zelf kiezen hoever ze hierin willen gaan. Binnen Scouting kun je diverse kwalificaties behalen die je competenties kunnen verbeteren. 

Het bestuur zijn alle kaderleden die zich inzetten voor het reilen en zeilen naast het draaien van de jeugdactiviteiten. Denk hierbij aan de voorzitter, secretariaat en penningmeester, maar ook groepsbegeleider, terreinbeheer en webmaster. De motor van de vereniging is het bestuur. Vaak onzichtbaar maar zonder het bestuur zou er geen Scouting "de Woutergroep" Deest zijn.

Mocht je lid willen worden bij de Stam, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in.
Mocht je leiding willen worden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in.
Mocht je een bestuursfunctie ambiĆ«ren, mai dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in.