speltakteken welpen

De Welpen zijn de kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud die elke week samen met andere Welpen op ontdekkingsreis gaan in de Jungle.

De welpen spelen in het junglethema, gebaseerd op het verhaal van Jungleboek. Samen met Mowgli en Shanti beleven ze allerlei avonturen in de jungle. De avonturen zijn beschreven in een aantal leuke verhalen, te vinden in het boek Jungle-avonturen van Shanti & Mowgli. Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bosspelletjes, oefenen met koken en doen creatieve programma's. Ook gaan de welpen één keer per jaar op zomerkamp, waar ze uitdagende spellen doen en veel leren.

De Welpen hebben elke zaterdag opkomst tussen 14.00 en 16.00h. De Welpen hebben af en toe een weekendkamp volledig in thema. Aan het einde van het seizoen sluiten de welpen af met een zomerkamp waar ze 6 dagen op avontuur gaan.

Als een Welp (bijna) 11 jaar oud is vliegt de Welp over naar de Scouts. Dit gebeurt meestal aan het begin van het seizoen (september) tijdens het overvliegen.

Mocht je interesse hebben om te komen kijken, mag dit altijd. Bij de Woutergroep willen we dat iedereen met plezier naar Scouting komt, dus mag je sowieso 4 keer komen kijken of het wel leuk genoeg is.

Contributie bedraagt € 96,00 per jaar. Dit is exclusief weekendkampen en zomerkamp.

Voor informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in.